CHAJA-DAG stichting Chaja

Oijen – Op woensdag 4 oktober organiseert de Stichting Chaja wederom haar Chaja-dag op het Kasteel van Oijen. Stichting Chaja biedt mensen in de regio Oss, die te maken hebben (gehad) met kanker, een laagdrempelige mogelijkheid tot creatieve verwerking door o.a. zang, schilderen, beeldhouwen, theater en koken.

De essentie van deze dag is te ontdekken dat leven meer is dan overleven. Een kleine groep van 12 personen wordt de gelegenheid gegeven om kennis te maken met een van deze  creatieve verwerkingsvormen, die het emotionele welzijn kan bevorderen.

De dag is kosteloos en duurt van 09.30 tot 16.30. Naast een kleine lunch wordt er ook een High Tea aangeboden.

Heeft uzelf of iemand in uw directe omgeving te maken met kanker, dan staat deelname aan deze dag voor u open. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Via www.stichtingchaja.nl kunt u zich aanmelden.