Voorzitter K26 geeft zijn voorzitterhamer over

OSS – Voorzitter Rob Beek van K26, de Stichting Beeldende Kunst Oss, zal op zondag 14 januari zijn voorzittershamer overgeven aan Jos Huberts. Op 14 januari wordt de expositie van deelnemers van K26, “Vrij werk”, geopend om 15.00 u. Rob Beek zal voor de laatste keer een expositie openen en daarna zijn voorzittershamer overgeven aan Jos Huberts.

Jos Huberts
Na ruim 6 jaar voorzitter te zijn geweest van K26, vond Beek het tijd worden om naar een opvolger uit te kijken. Hij is blij dat Jos Huberts het voorzitterschap van hem gaat overnemen. Huberts heeft er veel zin in. Vooralsnog blijft alles bij K26 zoals het was. Er wordt veel nadruk gelegd op het niveau van de kunst die wordt gepresenteerd, maar ook is het educatieve aspect heel belangrijk en krijgen jonge kunstenaars en amateurs een kans te laten zien wat zij kunnen.