Wandeling Maasland Gilde Oss: Gat van de Dam

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
15/09/2017
14:00 uur

Locatie
Anton Jurgenshuis

Categorieën


In het buitengebied van Lithoijen ligt een natuurgebied dat door het waterschap Aa en Maas is ontwikkeld. Het is een vroegere stortplaats van bermmaaisel uit de voormalige gemeenten Lith en Oss. Inmiddels  groeien er diverse planten en zijn er meerdere vlindersoorten te zien.

Startpunt: De Polkenhoefstraat is vanuit Oss te bereiken door op de Gewandeweg even voorbij de Hertogswetering rechtsaf te slaan. Daarna de haakse bocht naar rechts volgen en vervolgens vlak voor de haakse bocht naar links parkeren.

Algemene informatie natuur-wandelingen
Het verzamelpunt voor alle wandelingen is de parkeerplaats voor het Anton Jurgenshuis, Schadewijkstraat 6 te Oss. Vandaar gaan we om 13.30 uur met gecombineerd vervoer naar de plaats van bestemming. De wandeling begint rond 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Wilt u op eigen gelegenheid direct naar de plaats van bestemming rijden, kijkt u dan op onze website voor verdere informatie.

U kunt zich aanmelden voor de wandeling bij het Maasland Gilde Oss. Dat kan altijd per e-mail,  via de website, telefonisch, of persoonlijk tijdens het spreekuur op donderdag.

De kosten van deelname bedragen € 3,00 per persoon.

Voor de meest actuele informatie kunt u kijken op: www.maaslandgildeoss.nl