Maasland Gilde Oss organiseert stadswandeling

OSS – Het Maasland Gilde Oss organiseert op donderdag 19 juli om 19.00 uur een stadswandeling door het centrum van Oss vanaf de Groene Engel aan de Kruisstraat. De wandeling duurt ongeveer twee uur met een pauze van een kwartier en voert langs bijzondere plekken in de binnenstad. Kosten van de wandeling zijn 3,50 euro per persoon en kunnen contant en liefst gepast worden voldaan bij de stadsgids die de wandeling begeleidt.

Het Maasland Gilde Oss is een vrijwilligersorganisatie die naast wandelingen ook taaltrajecten en creatieve activiteiten aanbiedt. Je kunt ook bij ons terecht als je een vreemde taal beter wilt leren spreken of iemand met een andere achtergrond beter Nederlands wilt leren, als je wilt leren schilderen of mooie dingen wilt breien. Kijk op onze site voor verdere informatie www.maaslandgildeoss.nl.