VORSTENBOSCH – Alpacafarm Vorstenbosch is een professionele alpacaboerderij in Noord-Brabant, eigendom van Willem-Mathijs en Anne van der Aa. Alpacafarm Vorstenbosch is ontstaan vanuit een wens om te werken met dieren en een liefde voor alpaca’s. Wij fokken Huacaya alpaca’s en focussen daarbij op sterke, gezonde, veulens met een goede bouw en mooie vacht. De fokkerij is een prachtige bezigheid en de nieuwe veulens zijn ieder jaar weer een beleving op zich.

Alpacafarm Vorstenbosch is iedere zaterdag en zondag geopend voor bezoekers van 9.30 uur tot 17.00 uur. Check voor uitzonderingen onze openingstijden onder contact. We vinden het leuk dat op deze manier meer mensen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de alpaca. De entree is daarom gratis.

Het betreden van de weides en het verblijf kan enkel onder begeleiding. Daarvoor kun je een alpaca meet & greet, wandeling of andere activiteit boeken. Je kunt deelnemen aan de open inschrijving of boeken met je eigen familie of groep.

Een bezoekje kun je combineren met een drankje, ijsje, lunch of high tea in onze alpacabar. Eigen consumpties zijn niet toegestaan. Vanuit de bar en vanaf het terras kijk je uit over de alpaca weides. Je kunt daarna meteen een kijkje in onze alpacashop.

Meer info of reserveren: www.alpacavorstenbosch.nl

Alpacafarm Vorstenbosch
Leeghandseweg 12
5476VD, Vorstenbosch
085-2006111