HERPEN – Met de cadeaubon van De Kriekeput verras je iemand als nooit tevoren! Heerlijk ongedwongen bourgondisch genieten. Dat is een avond bij de Kriekeput. Gezellig samenzijn in een huiselijke sfeer en genieten van onze heerlijke gerechten. De cadeaubon van de Kriekeput is beschikbaar in elke waarde. Jij bepaalt dus helemaal zelf de waarde van jouw cadeau!

De Kriekeput in Herpen is gelegen in een schitterde bosrijke omgeving en tevens officieel Natuurpoort van Brabant en natuurgebied de Maashorst. De plek voor de start en afsluiting voor een mooie fiets, wandel en ruiterroute in natuurgebied Herperduin/Maashorst. Met volop parkeer gelegenheid. Bij de Eeterij kunt u op ieder moment terecht voor een kopje koffie, lunch, maaltijd of een lekker hapje en drankje. Tevens kunt u met kleine en grotere groepen in ons restaurant terecht voor een Bourgondische koffietafel of brunch, gezellig feesten of een BBQ.

Zomeropeningstijden
(tot en met 31 oktober)

Onze eeterij is in de zomermaanden elke dag geopend vanaf 10.00 uur en onze keuken vanaf 12.00 uur. Het zwembad is alle dagen geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

De Kriekeput
Schaijkseweg 3a
5373 KL Herpen
kriekeput@herperduin.nl