UDEN – Ook dit jaar heeft Eigen Herd Rooijsestraat 32  5401 AT  Uden weer een geweldig fijn en leuk carnavalsprogramma op de rails gezet. Je mag verkleed komen, graag zelfs, maar dat moet niet.

Van een carnavaleske country dans zaterdagavond wordt het op zondag  feest met een optreden van Will de Brouwer een fantastische zanger die de sfeer er meteen goed inbrengt.

En in de ton staat op deze middag de legendarische Jan Strik uit Someren: Jan Strik speelt deze middag in de ton het typetje Jan van de Scheur, de taxichauffeur.  Als nestor van de tonpraoters brengt hij het publiek in opperste stemming. Veel woordspelingen en “een zin-grappen” maken het niet mogelijk om “efkes stil” te zijn. Ook is Blaaskapel de Peelknijnen van de partij. Dat belooft veel plezier met hun muzikale optreden!!!

Tussen de optredens door kunt u genieten en dansen met onze dj’s.

Op maandag- en dinsdagmiddag is het 50+ dansen mét bezoek van Knoerissen Prins en Jeugdprins. Ook dit belooft weer één groot feest te worden. Dus is de kreet dat je in Eigen Herd moet zijn voor sfeer en gezelligheid tijdens carnaval 2020 helemaal op zijn plaats. Kijk in de agenda hierboven en sluit je bij ons aan. U bent van harte welkom!

Zaterdag 22 februari: Country dansen met Dj. Guus. Aanvang 20.00 uur, gratis entree
Zondag 23 februari: Carnavalsmiddag
Aanvang 15.00 uur, zaal open 14.00 uur, gratis entree
Maandag 24 februari: 50+ dansen in carnavals sfeer
Aanvang 14.00, zaal open 13.00 uur, gratis entree
Dinsdag 25 februari: 50+ dansen in carnavals sfeer. Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur, gratis entree