Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ruimte voor stilte en meditatie, is voor iedereen die in onze huidige tijd, stilte en rust als een luxe ervaart. Door het toenemen van drukte, ervaren van stress of burn-out, wordt de behoefte aan rust steeds groter. Toch blijft het moeilijk aan die behoefte toe te geven, er ‘tijd’ voor te maken. Tijdens de retraite ervaar je op een prettige manier ontspanning, kennis, verdieping en plezier.

Tijdens deze retraite gaan we een weg in die je de kans biedt om in contact te komen met jezelf, je innerlijke wijsheid en innerlijk weten. Via meditaties (loop, klank, geleide meditaties), mindfulness en bewegen, ontstaat er een rustgevende overgave aan het leven en worden oude patronen los gelaten. De natuur waarin je je zult bevinden gaat hierbij enorm helpen.

De retraite begint op dinsdag 27 augustus met een inloop tussen 19.00 en 20.00 uur. We maken kennis met elkaar bij een kampvuur.

Op Woensdag 28 augustus is er meditatie, mindfulness, klankontspanning/healing, ruimte voor jezelf.

Donderdag 29 augustus beginnen we weer met meditatie, mindfulness en is er wederom ruimte voor jezelf om te ontspannen en te reflecteren. We sluiten af tussen 15.00 en 16.00 uur.

Meer info…klik hier