FAQ

Home/FAQ
FAQ2019-08-07T20:09:11+02:00
VVV2019-08-13T15:01:33+02:00

klik hier onder verder naar de website van betreffende VVV agentschap

VVV Uden, Uden

Toeristisch Informatiecentrum Ravenstein, Ravenstein

VVV Oss, Oss

Ontmoetingsplek De Nistel, Nistelrode

De Mastworp, Uden

VVV informatiepunt Schaijk-Dorpshuis de Phoenix, Schaijk (geen website)

VVV agentschap Volkel, Volkel

VVV agentschap Jumbo Eijsermans, Zeeland

Stichting Streekfonds De Maashorst2019-08-13T15:06:38+02:00

Het streekfonds wordt beheerd door Stichting Streekfonds De Maashorst. Deze stichting heeft als doel het verwerven van financiële middelen voor het streekfonds en het verstrekken van subsidies. Op 27 oktober 2008 is de stichting opgericht. Het bestuur van de stichting bestaat uit zes bestuursleden. Daarnaast is er ook een Raad van Toezicht. De opstart van Streekfonds en Streekrekening De Maashorst is financieel mogelijk gemaakt door bijdragen van de Provincie Noord-Brabant, gemeente Bernheze, gemeente Landerd, gemeente Oss en gemeente Uden.

Maashorst Ondernemers2020-08-20T15:20:51+02:00
Maashorst tak BIZZ 
Naast de tak Toerisme & Recreatie zijn er ondernemers van bedrijven in de detailhandel, industrie, zorgverlening of zakelijke dienstverlening melden zich aan bij de BIZZ-tak. Voor elke bedrijf is er de mogelijkheid om een aanvraag in te dienen om lid te worden van de Maashorst Betrokken Ondernemers. Verenigingen en stichtingen kunnen onder dezelfde voorwaarden en condities lid worden… lees meer
Maashorst tak Toerisme & Recreatie
Deze ondernemers komen uit alle kernen van het Maashorstgebied. Van horeca tot groepsactiviteiten, van kunst tot slaapgelegenheden en alles daar tussenin… klik hier voor de leden toerisme & recreatie
Ga je een uitje plannen, klik dan hier.
Maashorst Events2019-08-21T08:16:05+02:00

Maashorst eventsMaashorst Events is zes jaar geleden opgericht. Het is een initiatief van Maashorst Ondernemers. Met dit initiatief presenteert deze groep gastvrije ondernemers samen en vol trots hun OERgebied in Brabant: De Maashorst. Zij vierden in 2019 het 5 jarig jubileumjaar.

Stichting Maashorst Events organiseert sportieve belevingsevenementen om iedereen bekend te maken met De Maashorst en te laten genieten van al het moois dat ons OERnatuurgebied te bieden heeft. De stichting vindt het belangrijk om gezond bewegen en tegelijkertijd natuurbewustzijn te stimuleren. De evenementen die Stichting Maashorst Events organiseert zijn uniek in belevingsvorm. Maashorst Events brengt je over paden die normaal niet open zijn voor publiek. Stallen, ateliers of midden tussen de gewassen; de deelnemers krijgen door de verrassende rustlocaties een bijzonder kijkje in het unieke OERnatuurgebied.

Maashorst Ondernemers verbindt ondernemers uit de vier gemeenten van de Maashorst. Door gebruik te maken van elkaars krachten, ontstaat een natuurlijk netwerk waar kansen voor het grijpen liggen. Kansen om andere ondernemers te ontmoeten, de klantenkring te vergroten, meer naamsbekendheid te krijgen of nieuwe inzichten op te doen. Maashorst Ondernemers betrekt ondernemers uit de Maashorst bij alles wat er in het oergebied gebeurt, zodat deze ondernemers het maximale uit de Maashorst en hun ondernemerschap kunnen halen. Maashorst Ondernemers streeft naar verbinding van lokaal ondernemerschap. Door het faciliteren van ontmoeting, samenwerking en het delen van kennis, kan Maashorst Ondernemers groeien naar een optimaal ondernemersklimaat als drijvende kracht van de Maashorst.

Lidmaatschap Maashorst Ondernemers2019-09-11T10:33:37+02:00

De Maashorst Ondernemers zorgen dat de Maashorst in zijn geheel gezien wordt.
Lidmaatschap Maashorst Ondernemer   € 125,- per jaar

Waarom lid worden?
Volg je oerinstinct. Op www.maaashorst-ondernemers.nl vind je de voordelen van dit lidmaatschap.
Ook bij je lidmaatschap hoort:
De banner op de homepage van MeerMaashorst onder in de galerij.
want ook het lidmaatschap draagt bij aan een actuele website voor alle bezoekers en toeristen die een bezoek brengen aan de Maashorst.

Wil jij met je logo en link een banner op de homepage van MeerMaashorst?
Voor € 499,-  per jaar zorg jij dat de website online en actueel blijft.

Ga naar de bovenkant