NISTELRODE– De nieuwe fietsknooppuntenkaart 2019-2020 is een initiatief van stichting Maashorst Ondernemers in samenwerking met soortgelijke organisaties die zich bezighouden met toerisme en recreatie in de regio: Stichting Maasmeanders, TRV Bernheze, Maashorstboeren, Beekdal de AA, Platteland van Cuijk en ook aangesloten voor een financiële bijdrage is Waterschap Aa en Maas. Het Waterschap is de link tussen de functie van de dijken als mooie fietsroute én de functie van de dijken als waterkering, die voor de veiligheid van inwoners van Noordoost-Brabant zorgen.

Een fietskaart van een groot gebied waar zo’n 300 ondernemers opstaan, informatie over de verschillende  gebieden op de kaart en duidelijke knooppuntfietsroutes. Leer het gebied kennen, de tientallen overnachtingsadressen, horecagelegenheden, kunst en cultuur, outdoor, et cetera.

Maashorst Ondernemers
De fietsknooppuntenkaarten zijn gratis verkrijgbaar bij leden van de vrijetijdsondernemers organisaties in Uden, Landerd, Oss en Bernheze.

De fietsknooppuntenkaart is gratis af te halen in Nistelrode bij ‘t Mediahuys aan Laar 28. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur. Let op! 2e Pinksterdag is ‘t Mediahuys gesloten.