NISTELRODE –  Geniet thuis van de vertrouwde gerechten van ‘t Pumpke. Probeer het afhaalmenu waarbij je geniet van een voor- en hoofdgerecht voor slechts €15,-. In het weekend kun je ook genieten van een lunchbox gevuld met allerlei lekkers en in de maand mei hebben ze als extraatje het Indonesische menu. Genieten dus! Goed om te weten: op Hemelvaartsdag zijn ze ook geopend. Hopelijk zien ze je snel!

Indonesische maand: een tijdelijke aanvulling op de afhaalmenu’s. Selamat makan.
Naast het normale afhaalmenu, willen ze bij ‘t Pumpke de mogelijkheid bieden om te genieten van Indonesische gerechten. Als gast van ‘t Pumpke weet u dat ze elk jaar een Indonesische week organiseren. Tot vreugde van velen. Om deze traditie in ere te houden, presenteren ze in de maand mei van woensdag tot en met zaterdag de Indonesische maand.

Maak het gemakkelijk en smakelijk met ’t Pumpke afhaalmenu. Deze week te bestellen van woensdag tot en met zondag tot 18:00 uur. Af te halen van 17:00 tot 19:30 uur. Je kiest een heerlijk voor- en hoofdgerecht en dat voor slechts €15,-! Zo kun je ook thuis blijven genieten van onze smakelijke gerechten. Bestel telefonisch via (0412-612956) of per mail (info@eetcafetpumpke.nl). 

 

Eetcafe ‘t Pumpke
Raadhuisplein 7
5388 GM Nistelrode
0412-612956

info@eetcafetpumpke.nl
www.eetcafetpumpke.nl