NISTELRODE – Op zondag 16 februari om 9.00 uur start een lange afstandswandeling bij Natuurcentrum De Maashorst. Onder leiding van IVN natuurgidsen wordt een wandeling gemaakt van in totaal 15 km. Er wordt gewandeld door de vier Maashorstgemeenten waar volop nieuwe ontwikkelingen te zien zijn. De gidsen kunnen u er van alles over vertellen. De kosten voor deze wandeling bedragen €2,50 voor kinderen en €3,50 voor volwassenen. Trek stevige wandelschoenen aan en neem een lunchpakket mee voor onderweg. De wandeling duurt ongeveer 5 uur.

De Maashorst is volop in beweging en er wordt tijdens deze lange wandeling aan diverse aspecten aandacht besteed. Of het nu over het urnenveld of over de natuurbegraaf plaats gaat, heide of wisenten, vele onderwerpen en gebieden kruisen uw pad. Het is heerlijk om er in de winter op uit te gaan en de gidsen hebben een boeiende tocht uitgezet. Onderweg wordt gepauzeerd en is er gelegenheid het zelf meegebrachte lunchpakket te nuttigen. Zorg je voor stevige wandelschoenen voor deze mooie wandeling?

Het is verplicht om van tevoren deelname voor deze activiteit te reserveren. Dit kan aan de infobalie van het natuurcentrum of op www.natuurcentrumdemaashorst.nl