MAASHORST – De organisatie genoot van de ruim 1000 deelnemers tijdens de vierde editie van Maashorst Op díe Fiets. Een recensie uit de vele complimenten die de organisatie mocht ontvangen: “Het was ook een geweldige dag, een fijne sfeer met veel vrolijke en gezellige mensen …er is veel gelachen …we hadden het idee dat het perfect paste.”

De vrijwilligers en ondernemers van de vier startlocaties deelden met veel plezier  de routekaarten en polsbandjes uit. Hierna konden deelnemers met de volledig uitgepijlde fietsroute beginnen. De ondernemers aan de route wisten vooraf niet wat ze konden verwachten, maar ze openden de deuren, de stempeldoosjes in de aanslag en afwachten maar. Dat afwachten duurde niet lang, want de voorspelde hitte van die dag was een goede reden vroeg te beginnen aan de tocht.

 ‘Proef, Beweeg  en Beleef De Maashorst’.
De startlocaties werden druk bezocht, bij; Molen De Nijverheid in Ravenstein, Roompot Vakantiepark in Schaijk, De Pannekoekenbakker in Zeeland en Informatiecentrum Keent Brabants Landschap bij Grave/Ravenstein werd gestart aan de 45 kilometer. Maar ook de locaties die geheim gehouden werden tot de dag zelf; KIJK – koffie, ijs en kunst -, Minicamping Driehuis die sfeermakers ‘De Die’ uit Zeeland op bezoek had, het Middeleeuws Kerkje Velp, Emmausklooster Velp, waar deelnemers hun voeten door Jolanda van Asseldonk van verder met Voeten konden laten masseren , Kookstudio Jeanine Cuisine, mekveebedrijf De Vennekes en Restaurant Trien kregen volop belangstelling voor hun bedrijf. Kortom een veelzijdige tocht met veel beleving.

De winnaars van de Maashorst arrangementen, die het woord ‘Rivierklei’ geraden hebben, krijgen persoonlijk bericht en worden later op www.maashorst-events.nl vermeld. www.facebook.com/Maashorstevents   www.instagram.com/maashorstevents

Mee organiseren?
De organisatie van dit evenement, bestuursleden van Maashorst Events; Sjaak Thomassen, Rian van Schijndel, Marij van der Leest én Thea van Leeuwen zien graag enkele bezielende Maashorst Ondernemers aansluiten bij de commissie van Maashorst Op díe Fiets, voor komend jaar. Dit om de week voorafgaand aan het evenement van 2020, op 30 augustus, iets meer armslag te hebben.