Meer Maashorst

Meer Maashorst briefheader (1)Deze maand is de eerste editie van Meer Maashorst uitgekomen.
Een huis-aan-huis maandblad om artikelen te publiceren over het toerisme, recreatie, bewoners, organisaties en horeca. Waarbij we gezondheid, natuur, toerisme en recreëren centraal stellen.
Met artikelen die een grote groep lezers aanspreken. Over wat er allemaal gebeurt in de Maashorst: nieuws in de breedste zin van het woord, evenementen, (particuliere) initiatieven, zakelijke nieuwtjes, columns, fotoreportages, interviews met mensen die betrokken zijn bij de Maashorst.
Kortom een gevarieerd magazine.

Provinciaal Landschap De Maashorst is omgeven door de gemeenten Bernheze, Uden, Landerd en Oss. Meer Maashorst zal ook de schil, de gemeenten die de Maashorst raken meenemen als doelgroep. Met de juiste mensen aan boord is een mooie krant maken niet moeilijk, maar zorgen dat deze ook betaald kan worden is een uitdaging. Wij gaan deze uitdaging aan: een GRATIS huis-aan-huis-blad creëren en daarvoor draagvlak scheppen zodat advertenties en financiële middelen zullen volgen. Ondernemers en andere organisaties zullen zeker iedere gelegenheid er weer voor kiezen om hun informatie en aanbiedingen bij ons neer te leggen. Samen met de klant bekijken we wat de wensen zijn en bedenken we daarvoor een goed plan.