Meer Maashorst

De snelle groei Maashorst Ondernemers groeit hard en meer stemmen hebben zorgen ervoor dat we meer in kunnen brengen bij de verschillende partijen die zich inzetten in het Maashorstgebied. In het begin van het jaar zijn we met de campagne De Kracht van de Maashorst gestart. Dit mogen we als een succes beschrijven, want onze club heeft hierdoor al tientallen leden erbij gekregen.

Dit zorgt voor een volgende stap. De website van Maashorst Ondernemers gaan we splitsen in twee communicatie kanalen. Een voor de leden via www.maashorst-ondernemers.nl en een via www.meermaashorst.nl voor bezoekers; als onze eigen inwoners en de toeristen die graag recreatief of zakelijk hun interesse hebben in het gebied.

Voor leden

de website voor de leden spreekt voor zich: met nieuws voor ondernemers, een agenda voor ondernemend Bernheze, Uden, Landerd, Oss en alles wat met het lidmaatschap te maken heeft.

MeerMaashorst

Waarom Meermaashorst.nl zou je kunnen denken. Hierover hebben we een redelijke en kritische discussie gehad als bestuur. Omdat er al zoveel websites en social media kanalen zijn, leek het niet verstandig om weer een kanaal erbij te zetten.

Toch hebben we hiervoor gekozen. Omdat we Meer over de Maashorst willen vertellen, omdat we meer dan alleen het natuurgebied promoten, omdat we onze leden meer willen bieden en meer duidelijkheid willen gaan scheppen in de wirwar van organisaties en initiatieven.

Een bundeling, duidelijkheid en een vraagbaak voor Meer in de Maashorst. De Maashorst ondernemers gaan zich verenigen en zorgen voor duidelijkheid over ons Maashorstgebied en de economische schil hieromheen.

Wil jij meehelpen? Laat het ons weten. Wil jij informatie? Laat het ons ook weten. Want de Maashorst blijft in beweging en de media hieromtrent dus ook.