HEESCH – Op woensdag 2 oktober organiseert Reisswolf alweer de twaalfde Nationale Snipperdag. Op deze dag kunnen gemeenten, bedrijven en particulieren hun vertrouwelijke documenten tussen 10.00 tot 16.00 uur gratis en veilig laten vernietigen bij de vestiging van Reisswolf in Heesch. De volledige papieropbrengst van de snipperdag komt ten goede aan het goede doel Stichting Jarige Job.

GRATIS veilig vernietigen
De wet- en regelgeving rondom vertrouwelijke gegevens wordt steeds strenger en identiteitsdiefstal komt helaas nog veel voor. Door privé- en zakelijke documenten op de juiste manier te vernietigen, minimaliseer je risico’s. Op 2 oktober kan iedereen één dag lang gratis gebruik maken van veilige vernietiging door Reisswolf. Na vernietiging wordt het papier 100% gerecycled en vindt het zijn weg terug in de circulaire economie.

Een échte verjaardag voor ieder kind
Voor iedere kilo vertrouwelijk papier die wordt aangeleverd, doneert Reisswolf een bedrag aan het goede doel van dit jaar; Stichting Jarige Job. In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis én op school.

Meedoen?
Aanmelden is niet nodig. Kom met uw te vernietigen documenten tussen 10.00 en 16.00 uur langs bij de Reisswolf vestiging aan de Zoggelsestraat 7 in Heesch en doe mee met deze Snipperdag. Meer informatie is te vinden op www.nationalesnipperdag.nl

Overhandiging cheque
Aan het einde van de Nationale Snipperdag wordt de cheque met het eindbedrag van de actie overhandigd aan Stichting Jarige Job. Reisswolf hoopt met de inzameling een fantastisch bedrag te kunnen bijdragen voor een heleboel verjaardagsboxen.