MAASHORST – Een warme zon op je gezicht en je voeten fris in het water. Dat smaakt naar meer!

Van volop vermaak voor kinderen tot de gloednieuwe Maashorst Smaaksafari, De Maashorst is klaar voor de zomervakantie. Volg je oerinstinct en kom het beleven.

Routes voor kleine avonturiers
Kies je voor een wandeling door het kabouterbos, een tocht over het Docus de Das Avonturenpad of ga je liever met Osje op pad? Deze kinderroutes zijn korter, maar niet minder spannend. Onderweg is er genoeg te zien en te beleven. Bekijk de mogelijkheden.

15X Natuurspeelplaatsen
Klimmen, klauteren en kliederen in De Maashorst. Op deze (St)OERe plekken kunnen kinderen zich volop uitleven in de natuur. Schone kleding? Dat is verleden tijd! Ben je benieuwd naar de 15 natuurspeelplaatsen in De Maashorst? Ga dan snel naar het overzicht. 

Boek jouw oerlekkere fiets- of autoroute
Tijdens de Maashorst Smaaksafari volg je een auto- of fietsroute dwars door het oergebied in Brabant. De bomen, beken en beesten getrotseerd? Dat wordt beloond met smakelijke to-go gerechten! Dit gloednieuwe arrangement is te boeken t/m 27 september 2020.

Ben jij klaar voor een oerlekker avontuur? Boek jouw Maashorst Smaaksafari hier.

Over het boswachterspad
Het boswachterspad door De Kanonsberg werd eerder door boswachter Janneke aangestipt als een prachtige route voor flora en fauna. Recent zijn ook Kaz en Mechteld va het avontuur aangegaan. Ze schreven erover op hiking-platform TheHike.nl.

Wil jij ook een tocht maken door De Kanonsberg? Stap in de voetsporen van de boswachter en download de route hier. 

Pas goed op jezelf en op elkaar
Met het coronavirus op de loer is het belangrijk om goed op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en maatregelen. Houd hiervoor de website van Rijksoverheid in de gaten.

Bezoek je De Maashorst? Houd dan te allen tijde de regels van het RIVM in acht en zorg dat de anderhalve meter afstand mogelijk blijft.

www.bezoekdemaashorst.nl